Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
Nu uw afspraak inplannen
Menu
Afspraak inplannen

Haptonomie voor jou!

Bijscholing zorgt ervoor dat praktijk Vrij in Bewegen altijd op de hoogte is en blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

In 2016 heb ik het eerste gedeelte van de scholing in de haptonomie afgerond: Synesie 1. Dit was een erg boeiende ervaring. Ik heb veel over mezelf mogen leren. Leuke maar ook minder leuke dingen. Je leert echt naar jezelf kijken en staat stil bij hoe dingen voor jou leven en wat dat met je doet. Ik ben van mezelf vrij nuchter en mijn eerste indruk was, misschien net zoals jij nu denkt, is dat wel wat voor mij? Is dat niet wat zweverig?

Maar ik kan niet anders zeggen dat dat het me veel heeft gebracht. Niet alleen op het gebied van werk, maar ook privé. Met mij als Marianne, kan ik beter zeggen. Tijdens het werk merk ik dat ik soms andere soort gesprekken voer. Niet dat er iets moet, het gaat vanzelf. Net alsof door mijn veranderde manier van zijn, mensen meer zichzelf kunnen zijn. Ik krijg van mensen terug dat ze dit erg prettig vinden.

Ik kan steeds beter luisteren naar wat mijn gevoel me ingeeft en mijn keuzes hierop baseren. Een van de keuzes die ik bijvoorbeeld heb gemaakt, is het contactvrij werken. Ik vond het best spannend om mijn fysio- en manuele therapie praktijk te starten in Lemmer en te besluiten om zonder contracten te gaan werken. Uiteindelijk is dit wel de manier van werken die bij mij past en wordt ik hier gelukkig van.

Het is tegenwoordig, in de tijd van alle snelle ontwikkelingen, best lastig om echt naar je gevoel te luisteren. En je handelen daarop te baseren. Met alle verwachtingen om je heen. Druk op het werk. Mensen die aan je trekken. De nodige afspraken en ook de constant aandacht vragende factor van onze mobiel met Facebook en Whattsapp.

Meer weten over haptonomie?

Zou je meer willen weten over haptonomie en of dit iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact op! Ook in Lemmer nu mogelijkheden met haptonomie!

Maak nu hier een afspraak