Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
Nu uw afspraak inplannen
Menu
Afspraak inplannen

Wie ik ben

Marianne, aangenaam

Marianne Egberts, Vrij in Bewegen

Mijn naam is Marianne Egberts, een betrokken fysio- en manueel therapeut bij Vrij in Bewegen. Het is mijn intentie om u zonder pijn weer Vrij te laten Bewegen. Dit doe ik in mijn praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Lemmer.

Ik kan mijzelf het beste omschrijven met de volgende woorden: actief, betrokken en een doorzetter. Ik ga namelijk graag een uitdaging aan!

Jarenlang heb ik gevoetbald, daarnaast heb ik een aantal jaar de sportverzorging van een aantal voetbalteams op me genomen en ben als fysiotherapeut jaarlijks aanwezig bij een voetbaltoernooi voor de jeugd.

Tegenwoordig mag ik graag schaatsen, skeeleren en geniet ik ervan om buiten te zijn. Naast actief bezig te zijn, vind ik het tevens heerlijk om met een goed boek op de bank te liggen of te ontspannen in de sauna.

In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb gewerkt in verschillende particuliere praktijken, na eerst in het ziekenhuis gewerkt te hebben. In 2011 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut en 2 jaar later ben ik voor mezelf begonnen. Sinds maart 2016 heb ik mijn eigen praktijk Vrij in Bewegen aan huis in Lemmer. Voor meer informatie over mijn loopbaan, kunt u kijken op LinkedIn.

Specialisatie Marianne Egberts

Mijn specialisatie is het onderzoeken en behandelen van gewrichten en spieren in het lichaam. Met pijnklachten of stijfheid van de nek, rug, het bekken en ook voor blessures aan de enkel of het bovenbeen kunt u bij mij terecht. Of ze nu acuut of chronisch zijn. Dit geldt ook voor bepaalde vormen van hoofdpijn of duizeligheidsklachten. Dry needling pas ik met enige regelmaat met succes toe.
Mijn nieuwsgierigheid heeft me er toe gezet me te verdiepen in de haptonomie. Tevens heb ik de handopleiding afgerond en kunt u ook terecht voor gerichte hand- en polsklachten.

>> lees mijn blog

Achtergrond Mijn weg naar Vrij bewegen

Werkervaring

2008-2010 Fysiotherapeut bij Bakker Training & Therapie in Stiens
2010-2014 Fysio- en manueel therapeut bij VieTaal in Sneek
2013-2015 Manueel therapeut bij Brouwer & Ziel in Veenwouden
2013-heden Manueel therapeut bij Kliniek KOMT Goed in Bergum
2016-heden Eigenaar van Vrij in bewegen in Lemmer

 

Opleidingen/cursussen/scholing

2003-2007 Bachelor Fysiotherapie in Groningen
2008-2011 Master Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht
2013 Dry needling
2014-2016 Haptonomie Synergie I bij Frans Veldman
2017 Handopleiding bij The Hand Academy in Amsterdam
2018-2019 Haptonomie Synergie II bij Frans Veldman
2023 Orthomoleculair Voedingscoach bij Evenwijs in Balk
KwaliteitBeroepsorganisaties

Ik ben als fysio- en manueel therapeut BIG geregistreerd (39067010304), aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR)/ Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF NL) en opgenomen in het deelregister fysio- en manuele therapie van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Maak nu hier een afspraak